Të gjitha kategoritë
EN

home>Rreth nesh

Changsha Enlighten Technology Co., Ltd u ngarkua në Zonën Qendrore të Tregtisë së Lirë Changsha, kryeqyteti i provincës Hunan, ne kemi mbi 15 vjet përvojë në R&D të ndriçimit, prodhim, testim dhe kontroll të cilësisë.

Kryesisht prodhojmë ambiente të brendshme dhe të jashtme Drita LED e murit, Dritë LED neoni, Dritë tavani LED, dritë e montuar në sipërfaqe LED, dritë nëntokësore LED, LED drita e kopshtit, Dritë postare LED, llambë dekorimi të brendshëm, aksesorë të jashtëm, produkte të personalizuara, etj. Të gjitha produktet janë të certifikuara CE dhe ROHS. Produktet tona përdoren gjerësisht për kopshte, hotele, vila, dyqane, shtëpi etj.

Qëllimi ynë është të ndihmojmë klientët të marrin produkte me cilësi të mirë me çmim të arsyeshëm dhe ne do të jemi përgjegjës për besimin tuaj. Në një shoqëri të tillë me rrjet të avancuar informacioni, besimi më primitiv i qenieve njerëzore është bërë shumë i brishtë. Ne kemi më shumë nevojë për besimin e njëri-tjetrit. Pavarësisht se sa i vogël është biznesi, ne do të përpiqemi maksimalisht t'ju shërbejmë, të jeni të sinqertë, praktik dhe realist.

Drita përfaqëson shpresën, dhe ne gjithmonë kemi shpresë, qëndrojmë besnikë ndaj aspiratës origjinale, gjithmonë do të kemi sukses.

Kategoritë e nxehta